BOHEMIJA NAJAVLJUJE NOVI SPOT

Spot za pesmu “Van vidika” niškog benda Bohemija biće objavljen u subotu, 21. jula, na zvaničnom Jutjub kanalu grupe. Produkciju i režiju spota potpisuju sami članovi benda, poručujući da ljudi treba da budu manje ozbiljni.

Opušteno je. Produkciju, režiju i sve ostalo smo radili mi. Snimali smo Ajfonom. Spot poručuje da ne shvatamo sebe ozbiljno. Shvatati sebe ozbiljno je apsurdno“, objašnjava frontmen Bohemije Janko Džambas.

“Van vidika” je pesma sa albuma “Sve naopako”, koji je kuća “Pop depresija” izdala u septembru 2017. godine. Album je sniman u studiju “Šamarčina” u Vrbasu, kod legendarnog gitariste Velikog Prezira i Partibrejkersa Roberta Telčera. Na albumu se nalazi 8 pesama, od kojih većinu potpisuje frontmen benda Janko Džambas, uključujući i produkciju.

Aprila ove godine spot Bohemije za pesmu “Bube” je bio nominovan za najbolji spot u kategoriji “Najbolji spot novog izvođača” na Festivalu muzičkog TV spota MTS Vision. Tada je ovaj spot izglasan za jedan od 3 najbolja u ovoj kategoriji.

Bend je počeo da se okuplja i stvara u periodu od 2012. do 2014. godine i do sada imaju objavljen album “Sve naopako”, a u pripremi je i sledeći. Takođe, Bohemija je od nedavno bogatija za još dva člana – Dimitrija Mandića, violinistu i Miloša Pavlovića, gitaristu.

Na Fejsbuk stranici grupe već su tri tizera za novi spot.