CANE PRED KONCERT “PARTIBREJKERSA”: “U NIŠU JE UVEK DOBRA ATMOSFERA!”

Pred koncert benda “Partibrejkers”, koji će biti održan 19. septembra u dvorištu Univerziteta u Nišu, frontmen benda Zoran Kostić Cane se obratio Nišlijama preko zvanične Facebook stranice benda.

 

Fanove “Brejkersa” je pozvao na koncert rečima: “Dolazimo u Niš 19. septembra u punom sastavu. Željni smo svirke! U Nišu je uvek dobra atmosfera, harmonija, ljubav, neki prirodan sklad… Od svojih pesama napravićemo neki drugi svet, bolji nego ovaj u kom si ti sad! Dobrodošao si!“.

 

 

“Partibrejkersi” će na predstojećem niškom koncertu odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge karijere koja traje bez prekida čitave 33 godine. A premijerno će predstaviti i nekoliko novih pesama sa albuma “Sirotinjsko cartstvo”, čiji se skori izlazak očekuje.

Koncert će početi u 21h, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 800 dinara. Karte se mogu kupitiu prodavnicama “Vintage shop” (Davidova 9), “CD Sound” (novi podzemni prolaz) i “Energy music shop” (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.000 dinara.

 

 

Objavljeno Autor: Milica Micić Postavljeno u NAJAVE, Vesti

Napiši komentar

Please note: JavaScript is required to post comments.