Đorđe Miljenović u Feedbacku

Srpski hip hop muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, odžaće u četvrtak 6. i u petak, 7. februara koncerte u niškom klubu Feedback. Kroz svoja dva albuma „Amovi“ i „Sam pao sam se ubio“ koja je pre dve godine objavio u istom danu, Đorđe meša različite muzičke žanrove.

miljenović
Foto – Mrvica

“I ovom prilikom slušaćemo njegovu prvenstveno iskrenu, žestoku i romantičnu poeziju provučenu kroz alternativu, hard rock i blues rock”, kažu organizatori.

Ulaznice za oba koncerta mogu se uzeti u pretprodaji u Vintage Shopu (Davidova 9) i Galileo Toursu (Nikole Pašića35) po ceni od 700 dinara. Karte na dan koncerta na ulazu u klub, koštaće 900 dinara.

Ko je Đorđe Miljenović

Đorđe Miljenović rođen je u Beogradu, 10. decembra 1980. godine. Publika ga poznaje kao Skaj Viklera i kao člana grupe Bed kopi (Bad Copy). Završio je srednju muzičku školu i dve godine Muzičke akademije na odseku za violu. Studije je po sopstvenim rečima napustio “užasnut činjenicom da će do kraja života svirati tuđu muziku i to pod gomilom nametnutih pravila”.