“DRUGI NAČIN” PONOVO SVIRA U BEOGRADU

Legendarna zagrebačka grupa “Drugi način“ ponovo svira u Beogradu. U subotu, 15.decembra, nastupiće u klubu FEST. Polovinom 2016. godine, posle nekoliko odlaganja, grupa je najzad objavila i dugo očekivani novi album “Zgubidan”.

Pored pesama sa novog albuma, tokom puna dva sata koncerta, “Drugi način” će svirati i svoje stare hitove “Piši mi”, “Balada o osmijehu”, “Prođe ovaj dan”, a naravno “Lile su kiše”, “Stari grad” i ostale pesme sa svog legendarnog prvog albuma, koji je, svojevremeno, od strane engleskih rok i pop muzičkih kritičara ushićeno proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma izvan engleskog govornog područja.

Novi album „Zgubidan“ u izdanju Menarta svojom svežinom iznenadio je muzičku kritiku. Kvalitet naravno nijednog trenutka nije dolazio u pitanje s obzirom na to da se zna visok nivo perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom svom nastupu već nekoliko decenija, navodi se na Fejsbuk iventu.

Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu će posebno obradovati činjenica da je “Drugi način” i dalje u istom sastavu:
Branko Požgajec – Vokal i flauta
Boža Ilić – Dugi – Bas
Damir Vuk – Klavijature i vokali
Mladen Palenkaš – Bubnjevi
Mario Domazet – Gitare i vokali
Ernest Vinković – Gitare i vokali
Pretprodaja karata: – Zemun: Klub FEST – Beograd: Feliks Shop (T.C. u Sremskoj) po ceni od 1200 dinara.