DRUGI STUDIJSKI ALBUM NIŠKE GRUPE BOHEMIJA

Niška grupa Bohemija je izdala drugi studijski album „Nasmeši se i reši se?“. Zainteresovani do albuma mogu doći pomoću „plati koliko želiš“ izdanja na bandcamp-u i na svim digitalnim platformama. Limitirano izdanje albuma na CD-u svoju premijeru imaće na koncertu u Beogradu 11. aprila. Album je zajedničko izdanje koje objavljuju Pop Depresija i Kišobran.

„Dve godine od izlaska debija “Sve naopako”, Bohemija predstavlja novih deset pesama, poziva na ljubav, smejanje, eskapizam i donošenje odluka. Uz dva singla koja su prethodila albumu, “Istine” i “Prolazi vreme”, tu je i magični ep “O ljubavi”, zapitana “Pomozi si sebi”, inspirativna “Kako ja tako ti” i još nekoliko pesama koje zovu da ih otkrijete”, objašnjavaju iz izdavačke kuće. Pored  Janka Džambasa, autori pesama su i Dina Abu Mayyaleh i Dimitrije Mandić, a aranžman pesama je uradio kompletan bend. Produkcija, miks i mastering su uradili Džambasa i Telčera. Dizajn omota je kreirala Kristina Ivanović.

„Album je sniman u studiju “Šamarčina” u Vrbasu sa Robertom Telčerom. Ta veza Vrbasa i Niša, uz bitne posete i posvete Beogradu, Bečeju, Zagrebu, moru, Memfisu, Lorel kanjonu, Njujorku itd. čini da album “Nasmeši se i reši se?” sija nekim posebnim svetlom, Bohemija “samo” želi da pravi čistu, jednostavnu i divnu pop muziku kao Teenage Fanclub“, dodaju iz izdavačke kuće.

Janko Džambas – vokal, gitara;
Dina Abu Mayyaleh – Dida – vokal, synth, perkusije;
Dimitrije Mandić – vokal, violina;
Miloš Pavlović – vokal, gitara;
Mihajlo Ivanović – Mikser – bas;
Milan Stoiljković – Miggie – bubanj.

Promocija “Nasmeši se i reši se?” albuma održaće se u Kulturnom centru Grad u četvrtak, 11. aprila, u 21 sat, na zajedničkom koncertu sa grupom Benjd.