DVE PREMIJERE U “VILINOM GRADU”

U bioskopu “Vilin grad“ od 24. aprila očekuju nas premijere filmova “Osveta na ženski način“ i “Čudesni Spajdermen 2 3D“.

“Osveta na ženski način” – Ovo je priča o tri prijateljice koje su se upoznale na čudan način. Nakon što shvata da nije jedina svom dečku (Nikolaj Koster-Valdou) i da je on oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Uloge: Cameron Diaz, Nicki Minaj, Leslie Mann…
Film je na redovnom repertoaru od 24. aprila u teriminima od 19:30 i 22:30h.

“Čudesni spider-man 2 3D” – Novi nastavak serijala o Spajdermenu gde Piter Parker i dalje vodi borbu između svakodnevnih obaveza i herojskih dužnosti Spajdermena. U ovom delu Piter će otkriti da najveći sukob tek predstoji. Stvari se komplikuju kada se u gradu pojavi novi zločinac Elektro. Iako je izvanredan osećaj biti Spajdermen (Endrju Garfild) i leteti među soliterima, ali i provoditi vreme sa lepom Gven (Ema Stoun), glavni junak otkriće da to uživanje ima i svoju cenu.

Uloge: Andrew Garfield, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Emma Stone, Dane DeHaan…
Režiju filma potpisuje Mark Veb a film možete pogledati u bioksopu “Vilin grad” u terminima od 14:30h, 17:00h i 21:30h.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 260 dinara, dok za 3D filmove iznose 360 dinara.