Džez letovanje na Nišvilu za 99 evra

Od ponedeljka, 8. jula moguće je uplatiti “Džez letovanje” za 99 evra, tj. 11.700 dinara, direktno na račun Nišvila.

Džez letovanje

Ovaj paket podrazumeva Komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta. Na bazi je punog pansiona (tri obroka dnevno) u studentskom domu (dvokrevetne sobe) kod tehničkih fakulteta – Gradsko Polje bb, u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

Novčani iznos treba uplatiti na žiro račun 160 – 551361 – 37 (Banka Intesa). Potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4. avgusta na imejl adresu ticket@nisville.com.

Preuzimanje Kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Press centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18h).

Nišvil – Cene preostalih ulaznica

Do nedelje, 7. jula je aktuelna promo cena kompleta ulaznica za parter od 3.000 dinara – Za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru. Od ponedeljka, 8. jula, kompleti za parter koštaće 3.500 dinara. Polukompleti za parter će biti 2.000 dinara, a pojedinačna ulaznica za parter će biti 1.500 dinara.

U prodaji su sve kategorije ulaznica i za Tribine i to po sledećim cenama:
– Komplet ulaznica 4.000 dinara;
– Polukomplet ulaznica za dva dana 2.500 dinara;
– Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara;
– VIP Komplet ulaznica (VIP Tribina) 5.000 dinara;
– VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) 2.000 dinara.

Ulaznice za Tribine se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs.

Jubilarno izdanje Nišvila

Predstojeće izdanje niškog jazz festivala biće jubilarno, 25. po redu, a posetioci će pored raznovrsnog muzičkog programa moći da prisustvuju i internacionalnom programu u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala.

Biće i mnoštva dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu od 8. do 11. avgusta između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi.