FILMOVI

FILMOVI

 

 

PET LEGENDI 3D sinhronizovan

Rise of the guardians

PREMIJERA: 29.11.2012
Trajanje filma: 97 min.
Žanr: animirani, avantura
Režija: Peter Ramsey
Uloge: Hugh Jackman, Alec Baldwin, Isla Fisher

Sinhronizovana animirana avantura sa likovima koje ste voleli u detinjstvu a o kojima pričate svojoj deci danas. Sever, Uskršnji Zeka, Vila Zubić, Džek Mraz i Peščanko se udružuju protiv zlikovca Mrkog, sa zadatkom da zaštite svu decu koja u njih veruju.Kako bi savladali Mrkija, legende će morati da ubede Džeka Mraza da se priključi njihovim redovima, jer Mrkijeva kampanja tame i straha preti da obuzme ceo svet. Pet legendi” su više od skupa omiljenih legendi iz detinjstva, oni su grupa heroja sa izvanrednim sposobnostima. Kad zli duh, poznat pod nazivom Mrki, reši da sruši sva naša voljena verovanja, besmrtne legende moraće po prvi put da udruže snage i zaštite nadu, verovanja i maštu koja živi u svima nama.

U ovoj epskoj 3D fantaziji/avanturi igraju Alek Boldvin kao Sever (Dragan Vujić Vujke), Hju Džekmen kao Uskršnji Zeka (Bojan Lazarov), Ajla Fišer igra Vilu Zubić (Jelena Petrović), Džek Mraz je Kris Pajn (Milan Antonić), dok Mrkija igra Džud Lou (Siniša Ubović).

 

HOBIT: NEOČEKIVANO PUTOVANJE 3D

Hobbit: An Unexpected Journey 3D)

PREMIJERA: 13.12.2012 (19h i 22h)


Žanr: avantura, fantazija
Priča: po knjizi koju je napisao J.R.R. Tolkien
Glumci: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Andy Serkis, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Elijah Wood, Orlando Bloom, Christopher Lee, Cate Blanchett
Režija: Peter Jackson
Produkcijska kuća: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Distribucija: Tuck

Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre “Gospodara prstenova”. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga.
Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od trinaest Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu; kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

ZVONČICA I TAJNA KRILA 3D SINHRONIZOVAN

Tinkerbell and the Secret of the Wings

U bioskopima od 20. decembra 2012.
Scenario: Ryan Rowe
Glasovi: Timothy Dalton, Anjelica Huston, Megan Hilty, Lucy Liu
Žanr: Animirana akcija / Porodični
Studio: Walt Disney SMPI

Putovanje Zvončice i njenih drugarica vila u zabranjen i tajnovit svet Čudotvorne zimske šume, gde znatiželja i avantura vode Zvončicu do neverovatnih otkrića koja ne samo da će joj izmeniti život zauvek, već će ujediniti toplo i hladno godišnje doba i tako sabrati sve vilenjake na okupu.

 

ŽELIM TE

TENGO GANAS DE TI
Žanr: Drama, romantični
Trajanje filma: 118 minuta
Režiser: Fernado Gonzales Molina
Priča: Federico Moccia (film je zasnovan na istoimenoj knjizi)
Glumci: Mario Casas, Clara Lago, María Valverde, Nerea Camacho, Luis Fernández, Diego Martín, Álvaro Cervantes, Marina Salas, Antonio Velázquez, Carme Elías

Nakon dve godine provedene u Londonu, Hače (Mario Casas) se vraća u Španiju sa namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Maria Valverde), njegovu prvu ljubav prati ga gde god da je, kao i strah da se suoči sa njom. Hače u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i započinje novu fazu u životu. Ali, može li seksipilna Džin (Clara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi? Saznaćemo u nastavku kultnog filma „Tri metra iznad neba“…

Objavljeno Autor: Marko Micić Postavljeno u Uncategorized

Napiši komentar

Please note: JavaScript is required to post comments.