GIGS cover bands night!

U Niš stiže nešto novo! Saznajte kako izgleda muzički magazin – uživo! GIGS cover bands nightMusic magazine LIVE! svakog petka, u klubu Vavilon, predstavlja odabrane cover bendove.

U petak 12. oktobra u klubu Vavilon gostuje So&So bend.

So&So je cover bend sastavljen od petoro muzičara iza kojih je dugogodišnje izvođačko i studijsko iskustvo (bubanj, bas, električna gitara, akustična gitara, ženski i muški vokal). Iako stilski nisu ograničeni na jedan muzički pravac, repertoar benda se pretežno sastoji od R’N’B, Funk, Pop i Rok pesama stranih autora i izvođača, koje bend neretko izvodi u sopstvenim aranžmanima dajući pesmama neophodnu indvidualnu kreativnost i originalnost. Kao rezultat ovakvog aktivnog rada i traganja za novim izrazajnim formama, nastao je bogat izbor pesama koje bend izvodi uživo, a koje proizlaze iz različitih vrsta savremene muzike. Nastupi benda uvek su praćeni dobrom energijom i pozitivnom atmosferom koja se harizmatično širi na publiku, jer muzika koju sviraju je ona koju zaista vole i koju su odabrali bez kompromisa sa komercijalnim sadržajima po svaku cenu…

Njihov prvi autorski singl After You’ve gone, koji su snimili 2011. godine, je muzička podloga u video igri za I- Phone – Tap song.

So&So je prvi bend koji nastupa u sklopu GIGS cover bands night, ali ne propustite i drugi broj u kome gostuje bend Five stars radio. Za one koji vole dobru svirku, svakog petka novo izdanje, sa najkvalitetnijim bendovima.

OFICIJALNA FACEBOOK STRANA

FACEBOOK EVENT