HITCHCOCK PARTY U KLUBU VAVILON

Besplatan Hičkok šuters za plavuše, uz treći Hičkok koktel dobija se na poklon ulaznica za film, koji u bioskop „Vilin Grad“ stiže 28. februara

Povodom bioskopskog  starta filma „Hičkok“, bioskop „Vilin Grad“ u saradnji sa organizacijom „Play edition“ organizuje istoimenu žurku, inspirisanu njegovom velikom ljubavlju prema plavušama, koja će se održati u subotu, 23. februara, u klubu „Vavilon“.  Sve plavuše dobiće besplatan „Hičkok shooter“, a svako ko naruči tri koktela „Hičkok“ dobiće na poklon ulaznicu za ovaj film u bioskopu „Vilin Grad“. Za muziku će biti zadužen niški sastav „El Jazzyra“, koji kombinuje DJ set sa uživo nastupima različitih instrumentalista i ima širok opseg različitih muzičkih žanrova – jazz, funk, nu disco i deep house.

facebook event

Film „Hičkok“ će biti na redovonom repertoaru  bioskopa „Vilin Grad“ od 28. februara.  Priča o ljubavi između najpoznatijeg svetskog reditelja Alfreda Hičkoka, koga igra Entoni Hpokins i njegove žene Alme Revil, čiji lik tumači Helen Miren, dešava se u toku snimanja jednog od najuticajnijih fimova svih vremena „Psiho“.

Čuveni reditelj, izuzetna filmska ikona koja stoji iza nekih od najšokantnijih filmova, kojima dominiraju zlo i intriga, ima i skrivenu stranu – kreativno eksplozivnu romansu sa jakom ženom i filmskim saradnikom, Almom Revil. Ovo je priča o njihovoj zanosnoj i kompleksnoj ljubavnoj priči, prikazana kroz jednu od njihovih najizazovnijih filmskih avantura – snimanje jezivog trilera “Psiho”, koji će postati rediteljev najkontroverzniji film. Nakon snimanja ovog filma, ništa u vezi sa filmom više nikada nije bilo isto – ali malo ko zna da je za to odgovorno dvoje ljudi.