IZAŠAO JE NOVI SPOT “BOHEMIJE” ZA SINGL “ISTINE”

Mlada niška psihodelična pop-rok šestorka Bohemija predstavlja svoj novi spot za singl “Istine”, kojim najavljuju drugi studijski album – “Nasmeši se i reši se?”, koji će biti objavljen u februaru 2019. godine. Spot je objavljen 14. decembra, u podne, na YouTube kanalu benda.

Bohemija je skrenula pažnju na sebe odličnim debijem “Sve naopako”, koji je objavljen u leto 2017. godine, kao i energičnim i raskošnim nastupima uživo u Nišu i Beogradu.

Bohemija ovog puta nudi nešto potpuno drugačije, a novi video i pesma predstavljaju sledeći nivo u njihovom istraživanju harmonija, melodije, ljubavi i psihodeličnog rokenrola. Muziku i tekst za “Istine” napisao je Janko Džambas, aranžman potpisuje ceo bend. U snimanju, miksu i produkciji učestvovao je Robert Telčer, u čijem studiju “Šamarčina” u Vrbasu je Bohemija snimila i ovaj album. Autorka spota za “Istine” je Dina Abu Mayyaleh – Dida.

Bohemiju čine: Janko Džambas, Dina Abu Mayyaleh – Dida, Dimitrije Mandić, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović i Milan Stoiljković.

Bohemijin debi album “Sve naopako” i novi singl “Istine” dostupni su na bandcampu za besplatno ili “plati koliko želiš” preuzimanje.