IZLOŽBA FOTOGRAFIJA – BACK TO CALI

Izložba fotografija “Back to Cali”, niškog fotografa Dušana Ivanovića biće otvorena 26. novembra u Biro kafeteriji i pržionici kafe u Nišu, uz muziku DJ-a “Ljudski Maximum” od 18 sati.

Biće izloženo trinaest fotografija inspirisanih Kalifonijom i San Franciskom, koje reflektuju ne samo putujući život i umetnički fokus stvaraoca, već ujedno predstavljaju i vizuelni poziv za sve koji žele da putuju svetom.

“Sama ideja izložbe je očuvanje fotografije kao printanog medija, potreba za izlaganjem, mladi koji ovim putem mogu da saznaju nesto više od mene na samoj izložbi, a krajem januara biće organizovano i predavanje na temu fotografije – emotivan pristup fotografiji i ostali aspekti o kojima se ne priča puno”, kaže autor izložbe Dušan Ivanović, koji je diplomirao žurnalistiku na niškom Filozofskom fakultetu, baš na temu fotografije.

“Ovo je moja četvrta samostalna izložba fotografija, izlagao sam na kolektivnim kod nas, u Italiji, Britaniji… Fotografije su mi objavljivali časopisi kao što su Refoto, Exclusive, Why Not i drugi. Fotografijom se bavim 8 godina, putovanja su usko vezana za ono što radim.. Takođe, bavim se i opremanjem enterijera printovima mojih fotografija iz celog sveta…”

Izložba traje do 25. decembra i prodajnog je karaktera.

Objavljeno Autor: Marko Micić Postavljeno u NAJAVE, Vesti

Komentarisanje je zatvoreno.