KONCERT AUTORSKIH BENDOVA U KLUBU “FEEDBACK”

Posle prve zajedničke svirke u rodnom gradu, bendovi “Paydo Komma” i “There.” će ponovo nastupiti pred niškom publikom u klubu “Feedback10. maja, sa početkom od 21h. Zajedno sa autorskim niškim bendovima nastupiće i dva novosadska sastava: “Hiqulus” i “Wolfram”.

Momci iz benda “Hiqulus” su svirali sa nama u Novom Sadu. Pošto je koncert proteko u odličnoj atmosferi, ostali smo u kontaktu i odlučili da ih ‘pozovemo u goste’.“, objašnjava Luka Stojanović, basista sastava “Paydo Komma”.

“There.” je petočlani neo classical sastav iz Niša. Svojim jedinstvenim zvukom i muzičkim pristupom, brzo su osvojili publiku širom Srbije. Intervju sa klavijaturistom benda Pavlom Dinićem možete pročitati – OVDE.

“Paydo Komma” je četvoročlani niški trip-hop sastav, jedinstven po izboru muzičkog izraza. Ovaj “mladi” bend će ovom prilikom peti put nastupiti pred publikom.

Petočlani novosadski sastav “Hiqulus” osnovan je u septembru 2012. godine, a svoj muzički izraz definišu kao alternativni indi progresiv rok. “Wolfram” je petočani voklano-instrumentalni acid metal bend iz Novog Sada. Osnovan je u aprilu 2011. godine, i po prvi put će, zajedno sa sugrađanima iz “Hiqulisa”, nastupiti pred niškom publikom.

Cena ulaznice iznosiće 200 dinara u pretprodaji, koja će početi 20. aprila u muzičkoj prodavnici “Vintage Shop”. Cena karte na ulazu u klub iznosiće 250 dinara.