KONCERT GRUPE “ZAA” U NIŠU

U petak, 21. novembra u niškom klubu “Feedback” nastupiće kruševački sastav “ZAA”, sa početkom od 22 časa. Kao predgrupa ovog sastava nastupiće Naopaki iz niškog dvojca “Stereo Banana”, koji će birati muziku za posetioce i izvesti par pesama.

Bend “ZAA” je osnovan u februaru 2008. godine u Kruševcu. Iza sebe imaju više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, a svirali su i u Austriji, Češkoj i Mađarskoj. Njihov autentični izraz čini mešavina različitih stilova – od ska i daba, do post roka, džeza i panka a prepoznatljivi su po originalnim i energičnim nastupima, koje odlikuju upečatljivi plesni ritmovi u kombinaciji sa improvizacijama. “ZAA” su do sada objavili dva studijska albuma: “ZAA” 2010. godine i “Good Things” 2011. godine, kao i dvostruki singl “Full Scale Riot/Moonlight” i EP “Foot by Foot” objavljen 2012. godine.Treći studijski album “What About” objavljen je oktobra 2014. godine.

Publika će na ovom koncertu biti u prilici da čuje kako stare hitove ove grupe, tako i sedam potpuno novih pesama sa novog albuma “ What About”.

Cena pojedinačne karte u prodaji iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 400 dinara.