MARKO LOUIS U NIŠU

Sve popularniji Marko Louis održaće svoj prvi veliki samostalni koncert u Nišu u petak, 14. septembra u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21h.

Pesma KAD JE NOĆ je, posle kompozicije EURIDIKA, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “EURIDIKA” koji izlazi u oktobru za izdavačku kuću Lampshade Media. Pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Spot za novu pesmu snimljen je u Beogradu i Kovinu, pod režiserskom palicom Dragana Jereminova. Spot je koncipiran na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma KAD JE NOĆ mi je imala pravi tempo i vibraciju za to”, kaže Marko.

Drugi singl ujedno najavljuje i prvi Markov solistički koncert u Nišu u petak, 14. septembra u Banovini, koji otvara regionalnu turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. “Prethodnih godinu dana sam doživeo veliko iznenađenje što se tiče reakcije na moju muziku i to nikako da ponovim dovoljno. Da mi je neko rekao pre dve godine da ću da rasprodam skoro svaki koncert, ne bih mu verovao. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove gde ću sa bendom izvesti i pesme sa mog novog albuma “EURIDIKA”, kaže Marko.

Drugi singl i spot pod nazivom “Kad je noć” upravo je objavljen na internetu i Marko će i tu numeru sa svojim bendom premijerno uživo izvesti pred niškom publikom.

Ulaznice za koncert po promo ceni od 500 dinara mogu se kupiti do utorka, 11. septembra do 12h! Nakon toga, pretprodajna cena iznosiće 700 dinara, a na ulazu u Dvorište Univerziteta u petak, 14. septembra od 20h, cena ulaznice biće 900 dinara. Prodaja karata online u sistemu www.gigstix.com i u knjižarama VULKAN u Nišu: Roda Centar – Vizantijski Bulevar br 1 i u TC Forum – Obrenovićeva ulica, br 42.

Objavljeno Autor: kultURA Postavljeno u NAJAVE, Vesti

Komentarisanje je zatvoreno.