MATERIAL GIRLS U KLUBU FEEDBACK

U nedelju 24. marta klub Feedback najavljuje nesvakidašnje goste i performans.

“U gostima su nam Material Girls – sekstet iz Atlante, USA, koji donosi potpuno svež no-wave zvuk. Oni su trenutno na evropskoj turneji i prolaze kroz 21 državu.”

Sudeći po recenzijama njihovog aktuelnog albuma na svetskim muzičkim portalima, ovaj bend je iznenadio scenu pretvorivši zvuk iz njujorškog undergrounda osamdesetih u savremeni psihodelični, apokaliptični post-punk. Kroz svoje nihilističke tekstove, nezrele spontane predstave i divlje rifove predstavljaju besnu poeziju uz industrijsku buku.

“Svaka pesma nosi motivaciju i inspiraciju za novo stvaranje i crpljenje kreativne energije iz sirovog punka. Podsećamo da je ovo ipak ozbiljno usviran šestočlani bend, i da možete čuti bas, saksofon, trubu, dve gitare, synth, bubnjeve i druge perkusije, kao i vokale čak pet članova benda.”

Iz Feedbacka kažu da Material girls svojim izgledom donose svežinu, čak i pomalo očekivani “twist” – promovišući slobodu trans i gej kulture rade na tome da stvore mesto na kojem se umetnost i kultura susreću.

“Feedback podrum je najmanje što možemo da im ponudimo iako zaslužuju veću scenu.”

Podršku će im pružiti Overdriven Dreams. Pod ovim pseudonimom nastupa Uroš Kostić, čest gost kluba Feedback, kao član benda There. i domaćin na Feedback sessions događajima.

Niški koncert održaće se u nedelju, 24. Marta, u 22h. Ulaz na ovaj događaj je 300 dinara, karata nema u pretprodaji, te dođite na vreme.

Objavljeno Autor: kultURA Postavljeno u NAJAVE, Vesti

Komentarisanje je zatvoreno.