MUZIČKA KOMEDIJA DRAGANA JOVANOVIĆA STIŽE U NIŠ

“DJ Dži i Džiberi u epizodi Džumbus džem” ime je muzičke komedije koja, posle dva rasprodata nastupa u beogradskom Sava Centru stiže premijerno u Niš 30. oktobra sa početkom u 20:30 sati, na sceni niškog Doma Vojske.

Jedan od najboljih srpskih komičara Dragan Jovanović Gagi, u ulozi DJ Džija okupio je sedmoročlani bend “Džiberi”, koji će u predstavi reprodukovati muziku bendova “Kugoars” i “The Nesvrstans”.

Jednog jutra, posle obilnog doručka, Di Džej Dži je odlučio da siđe u svoj podrum i sredi isti. Iz opšteg džumbusa izronila je jedna čudna sprava, za koju se kasnije ispostavilo da je džuboks. Obrisavši prašinu sa pulta starog aparata prepoznao je naslove nekih svojih starih pesama. Počeo je da pevuši, melodije su preplavile njegova osećanja i tog trenutka odlučio je da zajedno sa džuboksom krene u svet. Pun ushićenja istrčao je na ulicu i zamolio je nekolicinu Džibera iz kraja da mu pomognu da ostvari svoju želju.”, objašnjava Gagi Jovanović misterioznu priču iza nove muzičke predstave.

Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 800 dinara za parter i 700 dinara za balkon. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske, u muzičkoj prodavnici “Happy House”, u kafiću “Hedonist”, u turističkoj agenciji “Clock Travel”, kao i na štandu ispred bioskopa “Vilin Grad”. Karte se mogu rezervisati na broj 062/321-204 .