OH!PURSES Le petit ruban

OH!PURSES Le petit ruban

Kolekcija za jesen/zimu 2012

 

Oh!Purses su ručno rađeni novčanici i torbe za dame, pažljivo šiveni sa puno ljubavi. Svaki komad je unikatan i jedinstven. Njihova namena jeste da u njima nosite svoje dragocenosti: fotografije osobe koju volite, vaš dnevnik, omiljeni parfem, slatkiše … iako ih možete koristiti i za čuvanje novca ili dokumenata.  Učinite svoju devojku, majku, kćer, sestru, tetku, baku, prijateljicu … srećnom, poklonite joj Oh!Purses komad!

Oh!Purses kolekcija za jesen/zimu 2012 pod nazivom Le petit ruban iliti Malene mašne ovekovečena je umetničkim okom Igora Jovanovića, jednim od osnivaca Redneck production. Kreativni i tehnički doprinos dao je Saša Mitrović, talentovani dizajner, dok su modeli: Jelena Antić, Ana Kovinić, Vesna Panov i Ivana Stojanović.

Tašne su izrađene od kvalitetnih štofova, tvidova i platna, i ukrašene perlama i dugmadima kao i ručno rađenim ukrasima u vidu mašni i krugova od istih materijala. Mogu se nositi preko ramena jer imaju metalne lance zakačene kukicama; kako lanci imaju mogućnost skidanja, torbe se za tili čas pretvaraju u clutch bags većih dimenzija.

Ove fotografije gledati isključivo uz muzičku pratnju koju možete čuti u reklamnom spotu – soundtrack iz filma Le fabuleux destin d’Amélie Poulain :)

 Oh!Purses

FOTO

[portfolio_slideshow]

VIDEO