POČELA PRODAJA KARATA ZA “NIŠVILLE 2016 “

33. Internacionalni niški jazz festival “Nišville 2016” biće održan u periodu od 11. do 14. avgusta u niškoj Tvrđavi. Kako organizatori najavljuju, ukupno 600 izvođača nastupiće na 10 bina. Od četvrtka, 1. oktobra u prodaju su pušteni kompleti ulaznica po promotivnoj ceni od 1500 dinara. Ova cena će važiti samo za prvih 500 kupljenih kompleta karata.

To faktički znači da će verni posetioci Nišvila koji kupe komplete sa specijalnim popustom od 50% moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala po za samo 60 dinara po koncertu. Uz to treba napomenuti da će komplet ulaznica za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz neće biti besplatan na narednom izdanju festivala, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.“, kažu organizatori festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje. Prodajna mesta CS Eventim-a možete pogledati – OVDE.

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (koji važi za period od 11. do 14. avgusta 2016.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene. Posetioci će umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.