POČINJE KONCERTNA SEZONA FU

Koncertna sezona Fakulteta umetnosti 2017. i ove godine počinje tradicionalnim revijalnim koncertom “Damama na dar”.

Koncert “Damama na dar 5” će se održati u ponedeljak 06. marta 2017. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Ulaz na koncert je besplatan.
Kao poklon damama za osmomartovski praznik, publika će imati priliku da uživa u izvođenju studenata, pobednika mnogobrojnih takmičenja. Nastupaju: Miloš Vuković – gitara, Sava Pavlić – kontrabas, Jelena Stojilović – sopran, Dušan Čeganjac – harmonika, Kristina Krsmanović – flauta, Aleksandar Raos – klavir, David Kurtić – violina i Đorđe Hartl – vibrafon.

Detaljan program koncerta možete pogledati na sajtu Koncertne sezone FU.

Ovim koncertom, Fakultet umetnosti najavljuje bogatu Koncertnu sezonu FU 2017. u okviru koje će se realizovati i koncerti Konkursa Koncertno-izložbenog prostora FU. U renoviranom prostoru sa modernijom opremom, želimo da svojim posetiocima pružimo nesvakidašnje uživanje u izvođenju klasične i umetničke muzike talentovanih studenata i profesora Fakulteta umetnosti kao i gostujućih eminentnih umetnika iz zemlje i sveta.

Fakultet umetnosti u Nišu dobitnik je nagrade “Organizator godine” za Koncertnu sezonu FU koju dodeljuje renomirani magazin “Muzika klasika” za 2016. godinu. Svečana dodela održana je u Muzeju Narodnog potorišta u Beogradu, u sredu, 02. februara 2017. godine.