PREDSTAVA “KO JE OVDE IDIOT?” U DOMU VOJSKE

Komedija “Ko je ovde idiot?” biće odigrana subotu, 16. maja, u Sali Doma Vojske Srbije u Nišu, sa početkom u 21h. Predstava je rađena po komadu ruske spisateljice Muze Pavlove, a uloge tumače režiseri predstave Milan Kalinić i Srđan Ivanović.

Početkom XX veka u Rusiji je pre venčanja moralo da se dobiju brojne potvrde da su budući supružnici sposobni za brak. Između ostalog, potreban je bio i odlazak psihijatru. Radnja predstave počinje kada budući mladoženja odlazi kod psihijatra po potvrdu da je sposoban za venčanje…

U ovoj urnebesnoj komediji je na humorističan način prikazan segment iz svakodnevnog života, diskretno prožet sa bliže oslikavanjem dobro znanih likova iz političkog života, kao i stavljanje publike u ulogu ostalih aktera predstave. Tako će pojedinci ovu predstavu pamtiti po nenamernim malim učešćem u istoj i velikim pitanjem u sopstvenoj glavi ko je ovde idiot, ali sa osmehom na usnama.“, kažu iz organizacije.

Karte, po ceni od 600 dinara, se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske svakog radnog dana od 11h do 19h. Rezervacije je moguće obaviti putem telefona: 065/522-13-72 .