PREDSTAVA “TRAMVAJ ZVANI ŽELJA” U NIŠU

Predstava “Tramvaj zvani želja”, rađena po komadu Tenesi Vilijamsa, a u režiji Stefana Sablića, biće odrigrana 13. decembra u Nišu, odmah nakon beogradske premijere. Sa početkom u 20h, u Domu Vojske Srbije, ovaj klasik angloameričke književnosti Nišlijama će predstaviti glumci: Jelena Đokić, Ivan Jevtović, Paulina Manov, Bojan Dimitrijević i Duško Ašković.

[quote]

Ova drama se bavi temama koje su veoma aktuelne u svim vremenima i svim društvima: nasilje u porodici, zlostavljanje žena, beda i nemaština, fizička i duhovna. Bavi se i ljubavlju ili, bolje rečeno, traganjem za istom.“, objašnjavaju organizatori iz agencije “Art&Tour”.

[/quote]

Tenesi Vilijams je za komad “Tramvaj zvani želja” dobio Pulicerovu nagradu 1948. godine. Predstava je na redovnom repertoaru Zvezdara teatra u Beogradu.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske u Nišu, a rezervacija se može izvršiti preko Facebook strane agencije “Art&Tour” ili putem telefona: 065/404-21-17. Cena karte za prvi deo partera je 600 dinara, dok za zadnji deo, od 13. reda do kraja partera, ulaznica košta 550 dinara. Cena karte za balkon iznosi 500 dinara. Ulaznice će biti puštene u prodaju 25. novembra.