PROGRAM FESTIVALA “NISOMNIA” 2014

Ovogodišnji, trinaesti po redu, niški festival “Nisomnia” biće održan u okviru dve koncertne večeri, 19. i 20. juna na platou niške Tvrđave. Kao headliner u četvrtak, 19. juna, nastupiće legendarni niški rok sastav “Kerber”, dok će 20. juna to biti zvezda svetske house scene Steve Lawler.

U okviru prve koncertne večeri, u četvrtak, 19. juna, će, pored “Kerbera”, nastupiti bendovi: “Revolt” (Beograd), Dok7 (Niš), Komšije (Niš) i S.K.A. (Leskovac).

U petak, 20. juna, na drugoj večeri festivala, pored zvezde večeri, nastupiće DJ-evi: Yousef (Engleska), NiCe7 (Italija), Wee Bee (Slovenija), DJ Pookie (Beograd) i Dos Padres (Niš).

Niški kulturni centar, organizator festivala, najavljuje ozbiljan produkcijski pomak, vizuelne efekte i različite vrste aktivacija na samom festivalu, kao i dobar provod sa kojim će nišlije dočekati još dva jutra na Tvrđavi.

Pored programa od danas je otvoren i poziv za volontere koji mogu da se jave na e-mail: nisomnija2014@gmail.com .

Cena karata za obe večeri iznosiće 400 dinara, dok 100 dinara od svake prodate ulaznice ide za pomoć ugroženima u poplavama. Karte se mogu kupiti u prostorijama Niškog kulturnog centra svakog radnog dana, kao i u Knjižari NKC-a, prostorijama Turističke organizacije Niša, prodavnici “Happy House” i agenciji “Clock travel”. Na dan festival karte će moći da se kupe i na ulazu na festival po ceni od 500 dinara.