PRVI SPOT BENDA “SUFFERING’S THE PRICE”

Niški beatdown-hardcore sastav “Suffering’s The Price” je danas objavio svoj prvi video spot. Spot je rađen za pesmu “Echoes” sa prošlogodišnjeg albuma “Skull Tower”.

Za snimanje i video produkciju zaslužan je Ivan Letić, koji je već sarađivao sa nekoliko bendova iz Niša, dok scenario potpisuju članovi benda u saradnji sa Letićem.

Spot je najava nešto aktivnijeg rada benda u predstojećem periodu u kome će glavni fokus biti snimanje novog materijala, ekranizovanje istog, kao i koncertna promocija, kako u Srbiji, tako i po regionu.“, kažu iz produkcije.

Suffering’s The Price” je osnovan 2011. godine u Nišu od strane bivših članova benda “Bitumen”. Nakon nekoliko promena i puno svirki, bend postaje jedan od “najbrutalnijih” hard core bendova u Srbiji.

Svoj prvi album “Skull Tower” izdaje 2014. godine u saradnji sa “Good life recordings” iz Beligje. U julu iste godine završavaju split album sa bendovima “Cut off” i “Delate” iz Bugarske i “Brainwashed” iz Srbije. Nekoliko njihovih pesama našle su se i na internacionalnim kompilacijama “I love mosh”, “Hardcore Still lives” i “Negative mentality” sa raznim bendovima iz inostranstva.

Njihovi tekstovi inspirisani su realnim situacijama iz svakodnevnog života i socijalnim pitanjima, kao i temama “novog svetskog poretka”.

Pogledajte novi spot: