RAMMSTEIN: PARIS – KONCERTNI SPEKTAKL NA VELIKOM PLATNU

Specijalna projekcija koncertnog filma „Rammstein: Paris“ održaće se u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku, u četvrtak 23. marta u 20:00h. 

Najpoznatiji nemački bend današnjice, ima jedinstven pristup nastupima od samog koncepta do izvođenja. Uhvatiti svaki trenutak u filmu je gotovo nemoguća misija, svu tu emociju u nastupu uživo je teško dočarati na ekranu. Jonas Okerlund, reditelj izvanrednog filma „Rammstein: Paris“ je prvi koji je uspeo da približi atmosferu nastupa uživo i gledaocima filma.

Njegova kreativna produkcija, uz neverovatnu energiju benda na nastupu u Bersiju 2012. godine, podigla je lestvicu umetnosti na jedan novi nivo.

Nakon 23 godine, još uvek sa originalnim bendom, Rammstein stoji na vrhu muzičke rok lestvice sa najprodavanijim albumima, uz vodeću poziciju na festivalima i drugim događajima širom sveta.

Njihovi koncerti su rasprodati u rekordnom roku, u korist čega govori podatak da je koncert grupe u Njujorku na Medison Skver Gardenu na kome je 20.000 mesta rasprodato za 20 minuta.

Originalni bend i danas čine Til Lindeman (pevač), Rihard Z. Kruspe (solo gitara), Paul Landers (bas gitara), Oliver  Ridel (bas gitara), Kristof Šnajder (bubnjevi) i Kristijan Lorenc (klavijature).

Karte za projekciju su u prodaji na blagajni Cineplexxa.