RASPISAN KONKURS ZA RADOVE MLADIH UMETNIKA

 

Niš Art Fondacija jedanaesti put raspisuje konkurs za radove mladih umetnika od 18 do 35 godina starosti u disciplinama: crtež, grafika, slika i skulptura. Nagradni fond za ovu priliku  iznosi bruto 18.000 evra.

Niš Art Foundation je neprofitna organizacija osnovana u nameri da afirmiše i bude podrška mladim likovnim umetnicima državljanima Srbije.

Radovi koji uđu u uži izbor biće predstavljeni na izložbama u Nišu i Beogradu, a prva tri rada biće otkupljena. Nagrada za prvo mesto je 10.000, za drugo 5.000 i treće 3.000 evra.

Konkurs je otvoren do 18. maja 2017. Fotografije radova (maksimum tri rada) treba poslati u digitalnoj formi, u jpg formatu, maksimalne veličine 2MB.

Adresa na koju se šalju radovi je n.a.f@eunet.rs, a u nazivu fajla obavezno treba napisati naziv rada, dimenzije i tehniku. Uz radove je potrebno priložiti i prijavu za učešće na konkursu sa imenom, kontaktom adresom, e-mail adresom, telefonom i godinom rođenja. Prijava mora sadržati i podatke o delu: naziv, tehniku, dimenzije i cenu rada.

Predaja radova koji su ušli u uži izbor biće 26. i 27. maja.

Objavljeno Autor: kultURA Postavljeno u Vesti

Komentarisanje je zatvoreno.