SNUPI, ČARLI BRAUN I OSTALE KLINJE DOLAZE U NIŠ

Bioskop “Vilin Grad”, povodom proslave rođendana i filma “Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D”, organizuje druženje sa likovima iz filma od 20. do 22. avgusta na platou ispred tržnog centra “Kalča”. Svi prolaznici biće u prilici da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalom ekipom iz novog ostvarenja.

Studio “20th Century Fox”, na osnovu stripa, snima animirani 3D film “Klinje: Čarli Braun i Snupi šou”, koji će otkriti mnoge tajne ove vesele družine i upoznati nas sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun. Čarli Braun je obećao sebi da će, nakon što upozna nju, sve biti drugačije, ali kako to već život nalaže, stvari ne teku uvek po planu. Njegov verni saputnik Snupi, možda i najpopularniji lik iz ovog filma, naučiće ga da savlada sve prepreke i postane pravi dasa.

Zanimljivost koja prati ovaj dugometražni animirani film, koji u bioskop “Vilin Grad” stiže 5. novembra, je činjenica da su ga producirali upravo sin i unuk Čarlsa Šulca – Kreg i Brajan Šulc. Reditelj filma je Stiv Martino.