“TI” I “DOJO” U NIŠKOM KLUBU “FEEDBACK”

U subotu, 1. novembra, sa početkom od 22:00, niški klub “Feedback” će ugostiti makedonsku grupu “Ti” i novosadsku kontautorku “Dojo”, dok će kao lokalna podrška nastupiti dvojac “Bad Robots”.

“Ti” je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, nastala 2012. godine jednim slučajnim susretom. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku širom regiona. Muzika grupe “Ti” je puna pamtljivih i često sanjivih melodija gitare, punih i prijatnih bas deonica na klavijaturi, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i ritmova “koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza“.

Novosadska kantautorka Dunja Dačić prvi put se popela na binu kao “Dojo” u oktobru 2013. godine. Nastupajući uglavnom kao specijalna gošća grupe “Ti”, za kratko vreme je uspela da šarmira publiku pre svega svojom senzualnošću i specifičnim stilom. Svoj muzički izraz opisuje kao “filmski i veoma ličan“.

“Bad Robots” je DJ dvojac iz Niša koji čine Stefana Ristić i Aleksandar Prlinčević. Muzika koju puštaju se uglavnom bazira na alternativnim plesnim hitovima, a opseg se kreće od indie roka, preko elektro popa pa sve do “ghetto” i disko muzike.

Cena ulaznice iznosiće 250 dinara, a karte se mogu kupiti u kafiću “Hedonist” kao i u muzičkoj prodavnici “Vintage Shop”.