“TRIBAL RAJBER”: NOVO IME NA ETIKETI

Niška izdavačka kuća “Tribal Rajber Label” izdala je novo ime – kanadski sastav “Atomis”.

“Atomis” je kanadski sastav karakterističnog zvuka koji čine mešavina post-rocka, metala i psihodelije. Njihov prvi singl “Maelstrom” dostupan je za besplatno preuzimanje sa bandcamp profila izdavača – OVDE.

Pomenuti singl je originalno objavljen pre skoro tri godine na youtube kanalu benda kao “Kickstarter” projekat kako bi bend prikupio sredstva za rad na debi albumu, koji bi producirao proslavljeni producent David Bottrill. Za kratko vreme bend je uspeo da privuče pažnju kanadske i američke publike i svoj cilj i ostvari.“, objašnjavaju iz kuće “Tribal Rajber”.

Album je snimljen i trenutno je u fazi produkcije.

David Bottrill je poznat po svojoj saradnji sa velikim svetskim imenima poput bendova: “Tool”, “Muse”, “King Crimson”, “Smashing Pumpkins”, “Stone Sour” i mnogih drugih. Pored saradnje sa vrhunskim svetskim muzičarima, Bottrill iza sebe ima i tri Grammy nagrade.

Zbog svog specifičnog načina rada bend nije preterano poznat domaćoj publici te ovim izdanjem želimo da njihovu muziku približimo ljudima iz regiona kako bi bili iole upoznati sa njihovim radom pre nego što i sam album izađe.“, dodaju iz “Tribal Rajber Label”-a.

Kako bend najavljuje, njihovo debi izdanje biće spremno u aprilu.