U PRODAJI KARTE ZA DARKWOOD DUB I BISERU

Odbrojavanje počinje!

U okviru velike promotivne turneje koja će obuhvatiti petnaestak gradova širom zemlje, Darkwood Dub i Bisera Veletanlić održaće koncert i u Nišu, u petak, 2.novembra u velikoj sali Doma Vojske, sa početkom u 21h.

Darkwood Dub i Bisera obećavaju sjajne nastupe i pozivaju publiku da zajedno sa njima bude deo poletne atmosfere kojom započinju turneju na kojoj promovišu hvaljeno izdanje Vidimo se.

Izuzetno nam je drago što je naša priča sa Biserom naišla na na sjajne reakcije. Jedva čekamo da izađemo na pozornicu i pred ljudima koji nas skoro 25 godina prate i podržavaju, kao i pred onima koji slušaju Darkwood Dub od nedavno, a znamo da ih ima dosta, prenesemo pozitivnu energiju.

Pred početak turneje Vidimo se Darkwoodi su objavili novi singl/spot sa Biserom, obradu legendarne numere Milo moje u sopostvenom prepoznatljivom aranžmanu (muzika Kornelije Kovač, tekst Duško Radović). Stari hit Milo moje u novoj izvedbi ilustruje deo atmosfere koja očekuje publiku.

Za koncert u niškom Domu Vojske ulaznice u pretprodaji po ceni od 700 dinara od četvrtka, 25.okotobra: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena karte iznosiće 900 dinara.

Poslednji samostalni koncert u Nišu sastav Darkwood Dub je održao u oktobru 2007.