ZVANIČNI TRIBUTE BEND GRUPE “EKV” PONOVO U NIŠU

Tradicionalno, svake godine u novembru mesecu, zvanični tribute bend grupe “EKV” – “Krug” iz Beograda, sačinjen od bivših članova “EKV”-a i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupa u Nišu. Odajući poštu prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću, bend će ove godine nastupiti 23. oktobra u niškom klubu “Feedback”. Koncert će početi u 22h.

Ovoga puta grupa KRUG dolazi nešto ranije da nas vodi kroz magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere ‘Šarla Akrobate’, što iz najkreativnijeg perioda kultne ‘Ekatarine Velike’.“, kažu organizatori koncerta.

Postava grupe “Krug”, koja će nastupiti u Nišu je: Marko Milivojević (“EKV”) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (“EKV”) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (“Vampiri”) – klavijature, Nemanja Dašić (“Vampiri”) – gitara i vokal. Kao specijalni gost nastupiće Tanja Jovićević (“Oktobar 1864”).

Bend je u sličnoj postavi nastupao u Nišu 5 puta, u periodu od 2009 – 2014. godine, i svi koncerti su bili rasprodati.

Ulaznice će se naći u pretprodaji od srede, 7. oktobra, po ceni od 600 dinara. Karte se mogu kupiti u prodavnicama “Vintage Shop” (Davidova 9) i “Energy Music Shop” (TPC Kalča – prizemlje).